Dit zijn de keukentrends van 2021

Voor de meeste is 2020 voorbijgevlogen. Met veel pieken en dalen in 2020 is het tijd om met een frisse blik 2021 in te gaan. Tijdens corona schoot de gedachten waarschijnlijk steeds vaker door je hoofd om wat te veranderen in je huis. We hebben immers genoeg tijd om over dit soort zaken na te denken. Hier vind je de belangrijkste trends op het gebied van keukens om ideeën en inspiratie op te doen.

Black is back

De zwarte keuken is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ook in 2021 zullen we nog veel zwarte keukens zien in het interieur maar dan wel in een nieuw jasje, namelijk matzwart. Een matte afwerking in plaats van een glanzende afwerking geeft je keuken een luxueuze uitstraling en past daarnaast in veel interieurstijlen. Bij zowel modern als industrieel staat een matzwarte keuken perfect.

Slimme keukenapparatuur

Net als bij andere delen in het huis zien we ook in de keuken veel slimme apparatuur. Dankzij innovatieve functies en mogelijkheden worden alle apparaten in de keuken steeds slimmer. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde afzuiging of een 3-in-1 oven die kan opwarmen, bakken en stomen. Daarnaast zijn er nog veel meer luxe apparatuur beschikbaar die alle handelingen in keuken gemakkelijker maken.

Eyecatchers

Een derde trend die we veel gaan zien in de keukens van 2021 is de aanwezigheid van eyecatchers. Denk bijvoorbeeld aan een mooi werkblad van marmer of koperen/gouden kranen in combinatie met zwarte stoere accessoires. Je kan ook kiezen voor een speciale afzuigkap.

Keuken op maat

Kortom, je mag best wel wat uitpakken op het gebied van keuken interieur. Hierdoor kan je de keuken helemaal op maat laten maken en echt iets kiezen wat echt bij jou past. Laat je inspireren en maak een afspraak voor een keuken op maat Zeeland. Welke keukenstijl je ook zoekt, zij maken een keuken helemaal naar jouw wensen en uiteindelijk letterlijk op maat.