Hoe verkoop je je woning?

Toe om te verhuizen, maar je woning nog niet verkocht? We willen ons huis natuurlijk zo snel mogelijk voor het beste bod verkopen. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Lees dan snel hieronder de tips om je woning te verkopen!

Meerdere sites

Natuurlijk komt je huis op sites zoals Funda te staan, maar onderschat sites zoals Marktplaats niet. Marktplaats heeft enorm veel bereik, en vaak zijn er toch echt mensen op zoek naar huizen op deze websites. Gebruik wel een aantrekkelijke tekst en goede foto’s. En kopieer de link naar Funda voor overige informatie.

Betaald

Funda heeft ook een betaalde versie, zoals met een video door het huis heen. Mensen krijgen meer beeld van het huis, in de vorm van een video. Dit kan zeker helpen bij jouw verkoop. Je kunt onder anderen ook huispromotie inzetten! Een andere mogelijkheid is Facebookadvertenties, je betaalt hier per klik en je kunt hier heel doelgericht op adverteren. Het ligt er natuurlijk heel erg aan of jij je huis gratis wil verkopen of dat je er wat geld in wil steken zodat je alles (maar dan ook echt alles) hebt gedaan om je huis zo goed mogelijk te verkopen.

Bereik

Gebruik niet alleen het bereik van je makelaar, maar ook je eigen bereik. Vraag vrienden en familie om jouw Facebookbericht te delen zodat hij op zo veel mogelijk plekken terecht komt. Denk ook na over Twitter, dit werkt ook nog namelijk.

Je kunt het verkopen van je huis natuurlijk heel makkelijk maken zo, zelf kun je inschatten wat het best voor jou werkt. Heb jij alleen delen via social media nodig? Dan moet je dat zeker proberen. Wanneer je na een tijd toch merkt dat het niet werkt, kun je altijd nog voor een andere optie gaan en toch voor een betaalde mogelijkheid kiezen.

Voor meer handige tips kijk je op woonnu.nl