Leuke ideeën voor nieuw sanitair

Nieuw sanitair? Wij bieden inspiratie!

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor nieuw sanitair? In dit artikel bieden wij volop inspiratie voor de badkamer. Wij zochten namelijk uit wat de nieuwste trends voor in de badkamer zijn die zelfs nog een lange tijd zullen blijven. Lees snel verder en ontdek welk sanitair zeker niet in jouw badkamer mag ontbreken.

Kies voor een zwevend toilet

Als je wel eens naar toilet inspiratie hebt gekeken, heb misschien al gezien dat een zwevend toilet helemaal in is. Dit ziet er erg strak uit en heeft een luxueuze uitstraling. Hierdoor krijgt je badkamer een mooie moderne look. Ook hangt het toilet als het ware aan de muur, waardoor je geen waterreservoir of stortbak ziet en je eenvoudig onder het toilet kunt schoonmaken.

Een opvallende spiegel

Ook een opvallende spiegel is een must in je badkamer. Hierdoor kan je badkamer extra groot lijken. De grote ronde spiegel is momenteel helemaal in, maar ook ovalen spiegels of spiegels in aparte vormen zijn gave eyecatchers. Je kunt ze kopen in diverse vormen en maten en vaak ook met technische snufjes, zoals verlichting.

En vrijstaand bad

Ook een vrijstaand bad is helemaal van nu. En je kunt ze ook nog eens in verschillende vormen en maten kopen. Denk aan rond, ovaal en zelfs in de vorm van een driehoek. Een vrijstaand bad maakt jouw badkamer ruimtelijker en oogt ook nog eens zeer chique.

Kleurrijke tegels aan de wand

Kies voor kleurrijke tegels aan de wand. Deze trend was er al in 2020 en blijft voorlopig nog wel even. Door te kiezen voor kleurrijke langwerpige tegels geef je jouw badkamer een sfeervolle en luxe uitstraling. Vooral groen en blauw zijn kleuren die momenteel helemaal in zijn.

Houtlook badkamermeubels

Ook houtlook badkamermeubels zijn niet meer weg te slaan. Sowieso doen elementen met een houtlook het erg goed in badkamers. Je creëert hiermee een natuurlijke uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten wastafelmeubel, een wasbak van zwart aardewerk en een gouden kraan? Dit gecombineerd met zwarte grote tegels ben je al een heel eind op weg naar een gave badkamer. Vergeet ook niet wat leuke plantjes op het houten wastafelmeubel neer te zetten voor nog meer sfeer.

Weet jij al welk sanitair je in de badkamer gaat plaatsen? Kijk eens verder voor nog meer inspiratie en kies alvast je favorieten uit dit artikel.