Maak het thuis gezellig tijdens de tweede lockdown

We zijn massaal in mineurstemming! Onlangs kondigde Mark Rutte wederom de tweede lockdown aan. Een catastrofe voor veel ondernemers, maar ook in algemene zin zijn er veel restricties. Vele mensen waren blij dat ze weer ongedwongen konden sport en lekker tafelen bij hun favo restaurant. We zijn voor ons gevoel weer bij af, om over de onzekerheden betreft de toekomst maar te zwijgen. Toch zit er niets anders op dan het hoofd koel te houden en het thuis maar gezellig te maken. Dat is best een omschakeling voor actieve mensen die veel buitenshuis ondernemen. Wij hebben voor jou en aantal leuke ideetjes om het thuis zo gezellig mogelijk te maken!

Spelletjes zijn leuk!

Nostalgie ten top, spelletjes spelen! Tegenwoordig zijn we bijna allemaal onderdeel van het digitale tijdperk. Social Media of chillen bij vrienden gebeurt veel vaker dan met het gezin een potje Rummikubben. Haal het stof maar van de spelletjesdozen, want komende tijd zullen we veel tijd doorbrengen in huis. Monopoly, 30 seconds & Risk zijn nog steeds de meest populaire familiespelletjes. Lekker met wat nootjes en een drankje. Het is leuker dan je denkt!

Sfeer is belangrijk in huis

Als je in een café of restaurant bent zie je vaak een leuk plantje op tafel staan en branden er kaarsjes. Zorg dat je het thuis ook op die wijze gezellig maakt. Ook zijn er heerlijke geurbranders die zorgen voor heerlijke aroma’s door het hel huis. Omhul je ook nog in een comfortabel warme fleece badjas en jouw avond kan niet meer stuk! Wie houdt er nu niet van om een lekker warme badjas te dragen.