Problemen met smartphones die snel te repareren zijn

Vrijwel iedereen met een smartphone heeft weleens het probleem gehad dat de telefoon schade opliep, kapotging en een storing kreeg. Smartphone’s zijn ingewikkelde apparaten die nog wel eens kuren willen vertonen. Het is niet goed om bij elk probleem een nieuwe smartphone te kopen. Dit is namelijk erg slecht voor het milieu. Een oude telefoon kan niet goed hergebruikt worden en een nieuwe kopen is uitputtend voor het milieu. Het is dus dubbel zo goed je huidige smartphone te laten repareren als die kapot is. Dit kan je bijvoorbeeld doen bij Fixsupport, een winkel voor telefoon reparatie Den Haag. Repareren is in de meeste gevallen ook nog eens goedkoper. Lees hieronder de meeste voorkomende problemen met een smartphone die makkelijk op te lossen zijn met een reparatie.  

Het scherm 

We weten dat onze telefoons dure mobiele computers zijn die vol zitten met kwetsbare miniatuurtechnologie, maar de meest voorkomende functie van je telefoon die moet worden gerepareerd, is het scherm. Dat komt omdat het scherm het meest wordt blootgesteld aan de wereld. De delen binnenin worden goed beschermd. We hebben allemaal de angst ervaren om je telefoon te laten vallen – hij glijdt uit je hand en binnen een paar seconden kan die gloednieuwe telefoon die je al twee dagen hebt gehad, kapotgaan. Voor veel mensen eindigt een korte val met een barst in het scherm. Bij harde klappen kan zelfs heel het scherm versplinterd zijn. Laat Fixsupport het scherm vervangen zodat je de telefoon binnen de kortste keren weer kunt gebruiken. 

Beschadigde laadpoorten 

Oplaadpoorten worden veel gebruikt aangezien de meeste mensen hun telefoon de iedere nacht aan de oplader leggen. Als je niet voorzichtig bent met de oplaadkabels en –poorten kan het voorkomen dat de oplaadkabels buigen of het uiteinde van de poort in de telefoon breekt en daar blijft zitten. Als dit gebeurt, weet je dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de batterij leegraakt en je telefoon een wisse dood tegemoet gaat. Geen stress, Fixsupport heeft het uiteinde van de oplader er in een mum van tijd uit waardoor jij de telefoon snel aan het infuus kan leggen. Als je niet toevallig nog een oplader van een oude telefoon hebt liggen kan je er meteen eentje van Fixsupport meenemen. Dan kan je weer volop genieten van je telefoon.